Over JB – Analytics

Mijn naam is Jan Borger. Analytisch, loyaal, kritisch, sociaal en flexibel zijn enkele steekwoorden die mij typeren. Mijn basiscompetenties bevinden zich in het domein van Finance & Control. Hierbij heb ik altijd een voorliefde gehad voor toepassing van nieuwe technieken waaronder data-analyse en proces mining.

Vanuit mijn ideologie richt ik mij niet alleen op de techniek, maar ook op het proces van totstandkoming van managementinformatie, op procesanalyse, op inbedding in de risk management cyclus, audits en compliance met wet- en regelgeving. Oftewel een ‘data driven’ aanpak voor het beheersen van uw organisatie.

De top bereiken is niet het ultieme doel, het gaat om de weg er naartoe. Ik ben gestart met JB Analytics om organisaties verder te helpen vraagstukken op het gebied van Finance & Control en audit op te lossen met toepassing van data-analyse en data-visualisatie.

Ik ben gestart met JB Analytics om organisaties verder te helpen vraagstukken op het gebied van Finance & Control en audit op te lossen met toepassing van data-analyse en data-visualisatie.

Jan Borger

Jan Borger

RA MSC EMA